AdaptABILITY 2 - laborator de metode si tehnici alternative in training

Salut!

Hai cu noi la singurul workshop din aceasta toamna axat pe metodologie de training, special gandit pentru cei pasionati de invatare! 

Vineri, 6 Octombrie, incepand cu ora 9:00, te invitam la Apollo111 sa descoperi si sa experimentezi 5 metode non-formale de invatare pe care le vei putea folosi in cadrul programelor de training dezvoltate de tine. 

La fel ca tine, si noi la Humanistic suntem pasionati de invatare in organizatii, fie ca ii spunem training, learning, workshop, follow up, etc. De aceea ne punem constant intrebari precum:

1. Ce metode alternative de invatare pot exista prin care sa atragem participantii la curs spre mai multa practica? Cum dezvoltam abilitati intr-un mod eficient, fara ca participantii sa lipeasca prea mult de la job?
2. Cum putem schimba atitudini in training? Prin ce metode? Prin ce exercitii pastram participantii conectati?
3. Cum flexibilizez mindset-ul spre schimbare, spre inovatie si nou? Cum ajut prin curs dobandirea agilitatii in gandire pentru a sustine schimbarea constanta?

Daca si tu esti preocupat sa gasesti raspuns la aceste intrebari, iti propunem sa intri cu noi in laborator ca sa testam metode alternative si combinatii de ingrediente pentru a recrea formula dezvoltarii profesionale.

___________ 
Ce se va intampla concret:
- vom aborda inovator 5 metode de invatare non-formala si vom vedea cum acestea se pot aplica in zona de business;
- vom intelege impreuna cum putem folosi mai bine spatiu in curs si cum aplicam tehnicile de vizualizare, dezbatere, teatru forum;
- vom impartasi practici din organizatii si vei cunoaste profesionisti ca tine cu care vei putea relationa si pe viitor.

____________
Cui se adreseaza?

- Tutoror celor pasionati de invatare care doresc sa testeze si invete metode alternative in dezvoltarea angajatilor
- Training managerilor care cauta inovatie in training
- Business Partner-ilor care au ca rol evaluarea de cursuri si vor sa inteleaga metodele din spatele lor.
- Trainerilor interni care vor sa schimbe un curs, chiar si cel de produse
- Moderatorilor sau facilitatorilor de evenimente ce isi doresc sa incerce forme creative

Agenda evenimentului – 6 Octombrie 

9:00-14:30 ( + 45 de min PRANZ)

Teme abordate:
- SPATIU: cum putem folosi spatiu in training ca element in invatare?
METODA: ANIMATIE Socio-Educativa

- VIZUALIZAREA: cum putem folosi metoda vizualizarii pentru flexibilizarea midsetului?
METODA: ESPERE

- DISCURSUL: ce metode de argumentare se pot folosi in influentarea atitudinii?
METODA: DEZBATEREA STRUCTURATA

- ACTIVAREA: ce si cum mai pot fi simularile? Metode avansate de studii de caz;
METODA : TEATRU FORUM

- SHARING: cum putem folosi experienta colectiva intr-un mod natural in organizatii? Poate ea functiona in medii necontrolate?
METODE: OPEN SPACE TEHNOLOGY

Te rugam sa confirmi participarea ta cu un mail la office@humanistic.ro sau un reply unuia dintre colegii nostri pana la data de 30 septembrie, 2017.

Participarea la eveniment presupune achitarea unei taxe de 120 euro, platiti in lei la cursul facturarii. Detaliile despre cont si facturare le vei primi pe mail dupa confirmarea locului.

Pentru ca ne dorim un grad mare de interactivitate, locurile sunt limitate la 15. 

Other articles

engagement
on 27.09.2021
Un nou eveniment pentru specialistii in Resurse Umane si managerii organizatiilor, cu cel mai fierbinte subiect al momentului: Engagement & Performance Afla detalii!
training design
on 18.03.2021
THE WHOLE HEARTED LEARNING DESIGN  Propune programe de training de impact! Inspira-te din experienta profesionistilor ca tine si a comunitatii noastre, Humanistic, ce insumeaza peste 50 de formate de... Read more
training lessons
on 26.01.2021
Anul 2020 reprezinta si o mare lectie pentru 2021 si tot ceea ce va urma! Si aceasta este valabil mai ales in Learning, un domeniul ce a avut nevoie sa se adapteze prin.. transformare. Aflam impreuna... Read more