Agile rhythm and routines when working from home

Participa la workshopul “Agile rhythm and routines when working from home”  pentru a afla care sunt cele mai bune practici din metodologia Agile Scrum care se pot aplica in lucrul remote cu echipa.

 

Fie ca esti nou in metodologia agile si remote working, sau deja te-ai familiarizat si doresti sa afli perspective noi care sa iti faciliteze interactiunea la distanta in echipa,  workshopul de fata iti va oferi un set de instrumente gata de aplicat, impreuna cu recomandari despre cand si cum sa le pui in practica.

 

Alaturi de Ana-Maria Gheroghe, Agile Coach, cu un background solid in comunicare in companii recunoscute pentru modul digital si agil de a lucra, vom raspunde scurt si la obiect la intrebari precum:

 

  • Ce  ritualuri pot implementa din metodologia Agile Scrum, care sa se potriveasca in contextul Remote working?

  • Cum sa imi organizez cel mai bine sedintele in echipa? (cat de des, ce format, ce durata)

  • Cum ma asigur ca am o comunicare operationala eficienta?

  • Cum ma asigur ca am o echipa autonoma in munca la distanta prin ritualuri sanatoase?

  • Situatii concrete cu care va puteti confrunta si rezolvari punctuale 

Cand : 24 Aprilie ora 11-13 

 

Participanti : Manageri si HR Manageri, specialisti de HR sau comunicare interna care transmit informatii in organizatii sau sustin managerii zilele acestea pentru a organiza mai bine echipa si munca la distanta.

 Despre facilitatori: 

Sunt Ana-Maria si de peste 12 ani lucrez cu si pentru echipe din organizatii multinationale, stimuland comunicarea, colaborarea si “traducand” diferite tipuri de informatii in continut adaptat diverselor tipuri de audienta. Sunt Agile Coach, trainer si facilitator, pasionata de intelegerea si imbunatatirea dinamicii din cadrul echipelor si cred cu tarie in abilitatea de a transforma orice situatie intr-o ocazie de a invata lucruri noi. 

Sunt Iulia si combin abilitati de comunicare, design de invatare si facilitate pentru a oferi experiente de dezvoltare personala si profesionala. Sunt pasionata de invatarea continua, autonoma si pe termen lung si insotesc oamenii in cultivarea abilitatilor din viitor, azi.

 

Pentru ca dorim o experienta placuta si utila, vom limita numarul de participanti in functie de constrangerile tehnice si de interactivitate. Participarea la eveniment va fi confirmata in maxim 2 zile de la inscrierea in formularul de mai jos:

 

 

Other articles

engagement
on 27.09.2021
Un nou eveniment pentru specialistii in Resurse Umane si managerii organizatiilor, cu cel mai fierbinte subiect al momentului: Engagement & Performance Afla detalii!
training design
on 18.03.2021
THE WHOLE HEARTED LEARNING DESIGN  Propune programe de training de impact! Inspira-te din experienta profesionistilor ca tine si a comunitatii noastre, Humanistic, ce insumeaza peste 50 de formate de... Read more
training lessons
on 26.01.2021
Anul 2020 reprezinta si o mare lectie pentru 2021 si tot ceea ce va urma! Si aceasta este valabil mai ales in Learning, un domeniul ce a avut nevoie sa se adapteze prin.. transformare. Aflam impreuna... Read more