Ce se intampla la nivel global pe engagement

In studiul desfasurat de AON, Trenduri Globale ale Nivelului de Angajament al Angajatilor, angajamentul global al angajatilor a revenit dupa scaderea anului 2016.

Pentru a intelege mai bine ce se află în spatele tendinței globale, trebuie să examinăm nivelurile de angajament si modificarile de la an la an in functie de regiune si piata. Exista un grad de variabilitate ridicat atat in nivelul de ​angajamentul din 2017, cat si in tendinta de implicare din anul precedent la nivel global.
Angajamentul in intreaga lume a revenit la valoarea maxima de 65%. 

Pentru informatii detaliate puteti studia raportul AON aici:

https://insights.humancapital.aon.com/talent-rewards-and-performance/engagement-2018?utm_source=Ceros

Alte articole

la 10.11.2019
Google, Ben & Jerry's, Cisco și Zappos arată cum un pui de somn este o modalitate ce sustine sănătatea și fericirea la locul de muncă.
la 10.11.2019
Conform studiului AON, organizatiile au inteles importanta planurilor de actiune duse la bun sfarsit si considera angajamentul ca cel mai important indicator al perfromantei. Angajamentul in intreaga... Mai mult
la 10.11.2019
Cu o concurenta acerba pentru angajatii cu performante ridicate si costuri mari asociate cu angajarea si integrarea personalului nou, tot mai multi angajatori investesc in angajament ca strategie... Mai mult

Comments