The Circle - Call to Adventure

Articolul se adreseaza participantilor in cadrul programului "The Circle". Programul isi propune dezvoltarea unui nou set de abilitati pentru specialistii din domeniul formarii, care sa le permita o noua pozitionare in fata business-ului: de parteneri in invatare. Arhitectura programului foloseste metafora "The Hero's Journey" a lui Joseph Cambell, pentru a creiona o serie de interventii de descoperire si dezvoltare.  Pasul 2, "The Call to Adventure" se afla in continutul de mai jos.

_________________

Salut,

 

Si bine ai  re-venit in povestea "The Circle"

Remembering

Un vechi mit chinezesc, “Firul rosu al destinului” spune ca zeii ne leaga la nastere de glezna sau de degetul mic de la mana un fir de ata rosie, iar celalalt capat il leaga de glezna persoanelor ce ne sunt destinate sa le intalnim. 

Asadar, intre oameni inca de la inceputul vietii lor sunt fire rosii invizibile ce creaza un paienjenis de conexiuni, fie pentru a ne ajuta reciproc, fie pentru a ne sustine sau pentru a petrece impreuna un timp. 

Firul acesta se poate intinde, se poate incalci, dar nu se poate rupe... 

 

Ceea ce ai citit mai sus iti poate parea cunoscut. Daca ai mai auzit povestea te invit sa iti amintesti unde anume. :)

Ce senzatie ai avut ascultand-o si ce senzatie iti da recitind-o?

Daca ai ajuns sa o citesti, seamna ca ai descoperit "comoara" din cufar si firul rosu al destinului tau se afla acum pe masa, langa tine.

Call to Adventure (Pasul2)

Aventura la care te invit azi are legatura cu destinul tau si cu acest fir rosu. Pentru a pasi spre ea, o sa te rog sa iei firul in mana, sa ii faci un prim nod si sa te legi pe tine de...tine.. pentru a te asigura ca nu vei fi niciodata singur si ca te vei avea mereu aproape oricare ar fi aventura inspre care te vei indrepta.

Pentru ca niciun nod nu se leaga cu usurinta, te rog sa urmaresti video-ul de mai jos si sa urmezi intru totul instructiunile din video. 

Leaga Nodul (practica prin tutorial video)

Cum nimeni nu poate crea o experienta pentru altcineva daca nu este in armonie cu el insusi, brata reprezinta cheia ta de intrare in urmatorul modul ce va avea loc la Timisoara in data de 20-21 Februarie si va avea ca subiect:

"From Ordinary to Extraordinary - Design de experiente de invatare".

Dress Code:

Hainele comfortabile, de "tavalea" si pantofii comozi (fara toc) te vor ajuta sa te simti in largul tau in cadrul oricarei provocari. 

Nu uita de temele ce le aveai de pregatit pentru aceasta intalnire. Fara ele, primele ore nu vor avea sens.

 

Te asteptam acolo!

 

Merlin si Goblin

aaa... Iulia si colegul Filip ;)

 

 

 

Other articles

traineri program
on 29.01.2019
Articolul se adreseaza participantilor in cadrul programului "The Circle". Programul isi propune dezvoltarea unui nou set de abilitati pentru specialistii din domeniul formarii, care sa le permita o... Read more