Climatul - Unde se vad efectele sale

Studiile au aratat o relatie pozitiva intre nivelul de implicare al angajatilor si rezultatele organizationale: productivitate, retentia angajaților, loialitatea clienților și profitabilitatea. Cand angajații sunt implicati, ei sunt constienti de responsabilitatile lor privind obiectivele organizationale si isi motiveaza colegii pentru atingerea acestor obiective.

In plus, cercetarile indica faptul ca, cu cat angajatii sunt mai implicati, cu atat este mai probabil ca organizatia in care activeaza sa depașeasca media industriei sale privind cresterea veniturilor lor nete. Organizatiile care fac o prioritate din costruirea unei relatii cu angajatii și nivelul de angajament al acestora, sunt mai bine pregatite pentru a face fata schimbarilor si dificultatilor potentiale din mediul de afaceri.*

https://www.questionpro.com/blog/employee-engagement-performance-relation/

Alte articole

la 10.11.2019
Google, Ben & Jerry's, Cisco și Zappos arată cum un pui de somn este o modalitate ce sustine sănătatea și fericirea la locul de muncă.
la 10.11.2019
Cu o concurenta acerba pentru angajatii cu performante ridicate si costuri mari asociate cu angajarea si integrarea personalului nou, tot mai multi angajatori investesc in angajament ca strategie... Mai mult
la 10.11.2019
Pe baza cercetarilor efectuate nivelul de angajament a peste 27 milioane de angajati este influentat de recunoasterea, increderea si dezvoltarea continua pe care le primesc din partea managerului.

Comments