Despre noi

About us

Despre noi

Filozofie

Dezvoltam organizatii care invata in mod constant, din activitatile de zi cu zi 

 

Humanistic a fost creat cu obiectivul strategic de a sustine organizatiile sa dezvolte ecosisteme de invatare in interiorul lor, care sa ajute angajatii sa-si aplice talentul in tot ceea ce fac. Intelegem prin ecosistemul de invatare toate abilitatile, valorile, atitudinile si factorii de mediu si context care sporesc performanta si aduc rezultate concrete in business.

 

Pentru Humanistic fiecare persoana din sistem conteaza

 

Fiecare persoana are puterea sa produca o schimbare sau o crestere in aria sa de activitate, si prin asta sa formeze un efect de domino care va influenta pozitiv echipa din care face parte. Echipa, la randul ei, va angrena alte echipe din mediul organizational, marind astfel performanta companiei. 

 

Angajatii nu exista intr-un vid in companie, ci fac parte din diferite ecosisteme formate din proiectele la care lucreaza, mediul informal, relatiile pe care le dezvolta, activitatea de zi cu zi, modul in care se informeaza, procedurile, experientele anterioare, toate acestea sunt doar o parte din acest ecositem.  Pentru ca rezultatele companiei sunt atinse din ce in ce mai mult prin conectarea de puncte invizibile, noi la Humanistic oferim solutii care urmaresc dezvoltarea acestui mediu pentru a facilita cresterea, invatarea si conectarea. 

 

Cand pregatim o interventie, fie ea la nivel de training, eveniment sau proces, petrecem timp pentru a intelege care sunt informatiile din trecut si resorturile din organizatie pe care le putem actiona pentru a forma ecosistemul care sa poata sustine programul in timp.

 

Procesul

 

Metodologia pe care o folosim la Humanistic aduce consistenta si inovatie procesului de dezvoltare

 

Lucram indeaproape cu managerii pentru a le castiga sustinerea si implicarea. Ne pasa de contextul si realitatea lor, croim invatarea in jurul persoanei si a stilului propriu de invatare, a credintelor personale si a motivatiilor sale. Urmarim sa oferim o experienta coerenta pentru el, care sa aiba sens in contextul sau de business. 

 

Sustinem organizatia si suntem dispusi sa depunem tot efortul necesar pentru a transforma evenimentele de invatare in deprinderi si obiceiuri consistente.

 

Servicii

Echipă

Humanistic este in sine si el un ecosistem care conecteaza profesionisti si experti cu acelasi scop: sa dezvolte organizatii care invata constant.

Echipa noastra este formata din:

 

Pentru a afla mai multe despre echipa noastra, contacteaza unul dintre Parteneri:

Iulia Buciuman
Managing Partner
Peste 10 ani in zona de training, dezvoltare organizationala si comunicare interna in companii multinationale din domeniul bancar, consultanta si IT&C.
Mihai Zant
Managing Partner
Cu o experienta de peste 10 ani în managementul echipelor și comunităților, Mihai a activat în mediul Corporate cu precădere în HR, vânzări și marketing. Este absolvent  si acum coach colaborator al...

Parteneri