Event: Learning Strategy

Learning Strategy  - Trends & Practices for 2024

La inceput de an, in perioada in care inca definitivam planurile de training, conturam nevoi de dezvoltare, evaluam performanta, noi, HUMANISTIC, te invitam la o conversatie ce isi propune sa deschida subiectul:

STRATEGIEI de L&D:

  • Cum construim o #strategie de invatare  in 2024? 
  • Ce ar trebui sa cuprinda un plan bun, adaptat pietei?
  • Cum ne asiguram ca vorbim acelasi limbaj de business cu managerii nostri si cum dezvoltam parteneriate?
  • Care sunt trendurile si practicile la nivel de piata, la ce provocari ar trebui sa fim atenti? 
  • Ce abilitati as putea sa dezvolt eu, ca expert in invatarea adultilor, pentru a imi creste competentele pe viitor?

Firul rosu al evenimentului:

Pornim de la o discutie concreta - despre cum arata in aceste zile domeniul dezvoltarii si invatarii in Romania

In cautarea acestor raspunsuri sunteti actori activi, de aceea, ca parte a acestei experiente de invatare va fi si raspunsul la cateva intrebari de tip sondaj de opinie din formularul de inscriere. 

https://forms.gle/Vb1nEYV9sg2TwoYo6 

Rezultatele si concluziile vor fi prezentate in cadrul acestui eveniment. 

Continuam uitandu-ne la aspectele de la care pornim in conturarea unei strategii de learning, si vom invita la masa strategica 3 perspective diferite:

  1. Strategie de Resurse Umane la nivel global - cum arata, cum se construieste, si mai ales la ce se uita companiile in termeni de productivitate si echilibru in 2024?
  2. Strategia de Business - pentru care am invitat la dialog pe partenerul de dialog al Board-ului, expertiza in economie, ce ne va facilita intelegerea pietei si a previziunilor economice in 2024. Astfel vom putea face predictii asupra unde va fi atentia colegilor nostri si care vor fi provocarile managerilor din business. 
  3. Practici L&D - pentru a cauta raspunsuri originale si creative, care au impact, ne vom uita dincolo de granite romanesti, la ce se intampla in alte piete.

Cautam inspiratie, idei, ne formam o ideea de ansamblu.

“LEARNING STRATEGY” ofera BIG PICTURE-ul pentru L&D

Ne vom intoarce la finalul sesiunii in partea pragmatica, operationala, pentru a ne intreba cum arata propria noastra strategie de learning - si pentru a o compara cu un model propus de HUMANISTIC.

 

SPEAKERI:

 

Iulia Buciuman - Managing Partner HUMANISTIC, Coach ICF si EMCC

Cu o experienta in dezvoltare si livrare de programe de invatare, workshop-uri si sesiuni facilitate pentru peste 80 de organizatii, in Romania si la nivel international, Iulia va fi gazda acestei intalniri si ne va provoca la un dialog despre strategie de invatare. 

Prezentare : Learning Strategy - Pragmatic Dialog about 2024

La finalul evenimentului veti primi un instrument de tip presentation deck - pentru a va ajuta la crearea a mai mult impact prin programele de invatare. 

 

Camelia Tonita  - Global People and Culture Business Operation Lead ROCHE 

Cu o experienta impresionanta in industria farmaceutica, ocupand pozitii atat locale cat si regionale si globale, Camelia a facilitat din pozitia de lider in HR schimbari organizationale, dar mai ales schimbari de mentalitati, si a fost facilitator si martor al unor evolutii spectaculoase ale oamenilor. 

Prezentare: People Strategy - What should it contain in 2024?

Un avocat al gandirii sistemice, autentica si orientată spre solutii care sa optimizeze organizatiile, Camelia ne va prezenta cateva idei despre cum se uita o organizatie la strategia de oameni, ce e important sa contina in 2024, si care sunt temele asupra carora e important sa ne aplecam ca lideri de HR. 

 

Lavinia Mehedintu  - Co-fondator Offbeat & Learning Architect OFFBEAT

platforma globala de dezvoltare pentru specialistii L&D, locul unde iti poti accelera cariera si unde poti primi cele mai noi informatii despre tendinte, resurse si instrumente folosite in programele de formare.
Lavinia vine cu o experienta concreta in industria de Retail, este pasionata de invatarea continua, si cauta in mod constant tot ce este de impact in piata de learning la nivel global, coordonand in momentul de fata mai multe comunitati de specialisti L&D din pietele europene. 

Prezentare : Trend in Learning in 2024 - Global Practices 

Lavinia va prezenta trendurile din industria de L&D si va oferi exemple de acele practici care au impact in dezvoltarea oamenilor, colectate prin cercetarea si documentarea extensiva pe care ea si echipa sa o fac la Offbeat. 

Other articles

training strategy
on 19.01.2024
Cum construim o #strategie de invatare  in 2024? Ce ar trebui sa cuprinda un plan bun de training, adaptat pietei?
engagement
on 27.09.2021
Un nou eveniment pentru specialistii in Resurse Umane si managerii organizatiilor, cu cel mai fierbinte subiect al momentului: Engagement & Performance Afla detalii!
training design
on 18.03.2021
THE WHOLE HEARTED LEARNING DESIGN  Propune programe de training de impact! Inspira-te din experienta profesionistilor ca tine si a comunitatii noastre, Humanistic, ce insumeaza peste 50 de formate de... Read more