Experimenteaza Tehnologia la Learning Network Festival 2018

Salut,

Si bine ai venit in povestea noastra! 

Un vechi mit chinezesc, “Firul rosu al destinului” spune ca zeii ne leaga la nastere de glezna sau de degetul mic de la mana un fir de ata rosie, iar celalalt capat il leaga de glezna persoanelor ce ne sunt destinate sa le intalnim. 

Asadar, intre oamenii inca de la inceputul vietii lor sunt fire rosii invizibile ce creaza un paienjenis de conexiuni, fie pentru a ne ajuta reciproc, pentru a ne sustine sau pentru a petrece impreuna un timp. 

Firul acesta se poate intinde, se poate incalci, dar nu se poate rupe. 

Te afli pe aceasta pagina pentru ca, probabil, si pe noi zeii ne-au legat cu firul lor.  Poate ne stim din alte contexte, poate ne vom intalni abia pe 14 Noiembrie in cadrul Festivalului, dar oricum ar fi, intre noi toti cei care vizitam aceasta pagina exista un fir rosu: pasiunea pentru dezvoltare. 

Pornind de la aceasta metafora, noi te invitam la un experiment. 

Pentru  pregatirea zilei de 14 noiembrie vino sa urmarim impreuna acest fir rosu care ne uneste,  dezlegand impreuna cateva noduri care s-au format de-a lungul timpului intre noi. Fiecare nod reprezinta o oportunitate de invatare, impartasire sau relationare, ce iti va da sansa sa testezi 3 medii digitale diferite, la indemana oricui : o platforma online, o aplicatie si un site de networking, dar mai ales sa te testezi pe tine ca invatacel digital. 

Am creat acesta experiment  pentru a verifica o parte din ipotezele legate de invatarea prin tehnologie, pe care le vom supune dezbaterii cu tine. Raspunsul la experiment il vom construi impreuna pe 14.

Daca esti pregatit, iata si primul nod al firului rosu!

Sa avem fiecare, un fir frumos, intins! 

 

Nodul 1  - Invatarea Tehnica prin suport video:

Pentru ca primul nod sa se desfaca, nu, nu e nevoie de o sabie. Poate de o foarfeca!  

E suficient sa privesti un tutorial  si cu sfoara din dotare (da, da ai primit una in cutia cadou) sa inveti sa faci o bratara. Cand brata este gata ea trebuie fotografiata. Cu ea vei intra in taramul digital unde alte noduri se vor desface.

Aici gasesti tutorialul:

Pentru a putea trece la Nodul 2 : 

Instaleaza aplicatia : GAMETIZE 

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gametize.main

Apple: https://itunes.apple.com/us/app/gametize/id768049198?mt=8

Logeaza-te cu adresa de mail sau Facebook-ul.

Introdu codul de festival (in casuta in care scrie "Know the name of the game?" : 

THENETWORK

si continua sa desfaci noduri... 

 

__________

Date generale despre experiment:

Timp total de experimentare :  aprox 30 de minute

Se poate face si in reprize: da, este recomandat in reprize ca pauza activa.

Nevoi tehnice : un telefon mobil sau un calculator

Memorie: ~27.2 MB

In caz ca ai intrebari, ne poti contacta la 0744447477 - Iulia 

Other articles

engagement
on 27.09.2021
Un nou eveniment pentru specialistii in Resurse Umane si managerii organizatiilor, cu cel mai fierbinte subiect al momentului: Engagement & Performance Afla detalii!
training design
on 18.03.2021
THE WHOLE HEARTED LEARNING DESIGN  Propune programe de training de impact! Inspira-te din experienta profesionistilor ca tine si a comunitatii noastre, Humanistic, ce insumeaza peste 50 de formate de... Read more
training lessons
on 26.01.2021
Anul 2020 reprezinta si o mare lectie pentru 2021 si tot ceea ce va urma! Si aceasta este valabil mai ales in Learning, un domeniul ce a avut nevoie sa se adapteze prin.. transformare. Aflam impreuna... Read more