How to Really Lead Remote Teams

A conduce echipe la distanta a fost intotdeauna provocator. Dar in conditiile actuale, cand presiunea creste, in multe cazuri aparea o supra incarcarea de informatii, mai multe necunoscute pe care sa ne bazam deciziile, ceea ce face ca totul sa devine din ce in ce mai provocator.

 

Intr-un interviu relaxat, vom incerca sa atingem principalele subiecte importante pentru lideri in conducerea echipelor la distanta:

  • Cum te sincronizezi cu echipa ta ?
  • Cum conduci sedinte eficiente online ?
  • Cum lucrezi colaborativ, in mediul virtual ?
  • Tips & Tricks despre ce se face si ce nu atunci cand conducem echipe virtuale

Invitata noastra este CLAUDIA PEDERSEN - Learning & Consulting Director UiPath.

 

Claudia conduce o echipa de consultanti in invatare si experti in tehnologia invatarii. Desi majoritatea lucrau in biroul din Bucuresti, de doua saptamani, colegii din echipa Claudiei s-au adaptat cu success la noua ‘normalitate’: WFH.

In sesiunea asta vom afla ce se ascunde in spatele succesului UiPath in a pune pe picioare atat de repede si de eficient o echipa virtuala globala.

 

Bubbling Conversation Series

In seria noastră de conversații spumoase, invităm membrii sau prietenii comunității noastre, profesioniști respectati in domeniul lor, clienți, parteneri cu perspective unice pentru a împărtăși cele mai bune practici cu tine.

Cu sau fara criza COVID, noi credem ca empatie, colaborarea, sprijinul reciproc și incluziunea sunt #futureskills de care vom avea nevoie in orice context actual sau viitor.

"Bubbling Converations" sunt o serie de interviuri autentice, care se au la baza întrebările și contribuțiile participantilor.

 

Cand : 9 Aprilie, ora 11:00 - 12:30 - Zoom 

Veti primi confirmarea participarii in maxim 2 zile de la inscriere; 

Inscrieri aici: 

 

Other articles

digital learning alliance
on 27.07.2020
In 6 august, la ora 10, te invitam la un eveniment gândit special pentru Learning Managers, HR Managers, HR & L&D Professionals. Un workshop virtual și 100% interactiv, o experiență în sine... Read more
Iulia Buciuman Training
on 23.05.2020
Partea 2: Articolul de fata continua detalierea celor 6 ingrediente ce contribuie cu precadere la succesul unui program de training: Design, Spatiu - Platforme, Ecosistem. 
Iulia Buciuman training
on 23.05.2020
Dupa 2 luni de lucrat exclusiv online impartasim cateva din lectiile noastre despre procesul de invatare. O parte lectii, o alta introspectii. Dorim sa incurajam impartasirea de bune practici pentru... Read more