Hybrid Leadership Workshop: Engage and Perform

THE WHOLE HEARTED HUMAN DESIGN

Sustine Managerii pentru a-si adapta stilul de management la o realitate cu munca hibrid.

Inspira-te din experienta profesionistilor ca tine si a comunitatii noastre, Humanistic, ce insumeaza peste 50 de formate de programe implementate in ultimul an, cum sa creezi interventii de leadership cu impactul dorit pentru organizatia ta!

Dupa editiile "full house" din martie si mai, revenim cu un nou eveniment pentru specialistii in Resurse Umane si managerii organizatiilor, cu cel mai fierbinte subiect al momentului: 

 

 Engagement si Performance 

 

Daca si tu te intrebi:

 • Cum balansez grija fata de angajati cu presiunea pe performanta?
 • Cum cresc engagementul echipelor la distanta ? 
 • Ce ritualuri as putea sustine/implementa pentru a genera responsabilitate?
 • Cum pot fi mai bun in conversatii 1:1 cu managerii mei sau cu colegii mei pentru a ii sustine in momente critice? 
 • Cum creez impact strategic in urma unui studiu de angajament?
 • Ce plan de actiune sau ce actiuni concrete iau alte organizatii - top performeri in studiile de angajament? 
 • Cum reusim sa avem conversatii cu adevarat umane?  

 

Vino la workshop sa afli ce a functionat pentru noi si cum sa pozitionezi intervnetiile tale cu mai mare impact. 

 

Un workshop inedit ce va pune accent pe emotia, presiunea, relaxarea si experienta pe care liderii reusesc sa le creeze in online si offline folosind la maxim abilitati diverse si procese de lucru diferite:

 • de la imaginea de ansablu la cea de detaliu in angajament si perfromanta,
 • de la control la sustinere
 • de la idei concrete, la procese de schimbare culturala
 • de la programe de leadership, schimbare de mentalitate si echilibru mental, la programe de onboarding si invatare de tip on the job in noua realitate.

Le vom aminti pe toate si vei avea ocazia sa ne intrebi, sa dezbatem, sa schimbam idei, pentru ca impreuna sa avem mai mult impact si sa conribuim la realitatea hybrid care este deja aici. 

 

Alaturi de noi vor fi si o parte din clientii nostri  pentru a ne asigura ca poti sa primesti raspunsuri la întrebările tale de orice tip.

Agenda completa o vom anunta in zilele ce urmeaza.

 

Pentru cine este: 

MANAGERI - indiferent de industrie, HR Manageri, Training Manageri, HRBP, specialisti in HR si pentru toti liderii care sunt curiosi sa ne cunoasca sau sa participe la dialog.

 

Inscriere:

Pentru ca dorim o experienta placuta si utila, vom limita numarul de participanti in functie de constrangerile tehnice si de interactivitate. Participarea la eveniment va fi confirmata in maxim 2 zile de la inscrierea in formularul de pe mai jos.

Platforma : Zoom

Data 15 Octombrie - ora 10:00-12:00

 

Despre Humanistic

Humanistic este o echipa de experti in dezvoltare organizationala si learning care sprijina organizatiile sa formeze ecosisteme digitale, flexibile, libere si creative, prin intermediul programelor personalizate si integrate in specificul organizational, pana la nivel de noi obiceiuri.

Pana acum, Humanistic a dezvoltat peste 80 de proiecte pentru 50 de clienti corporate, pe subiecte de schimbare de mindset sau dezvoltare de de abilitati interpersonale in aria leadershipului umanist si self leadership-ului.

Other articles

engagement
on 27.09.2021
Un nou eveniment pentru specialistii in Resurse Umane si managerii organizatiilor, cu cel mai fierbinte subiect al momentului: Engagement & Performance Afla detalii!
training design
on 18.03.2021
THE WHOLE HEARTED LEARNING DESIGN  Propune programe de training de impact! Inspira-te din experienta profesionistilor ca tine si a comunitatii noastre, Humanistic, ce insumeaza peste 50 de formate de... Read more
training lessons
on 26.01.2021
Anul 2020 reprezinta si o mare lectie pentru 2021 si tot ceea ce va urma! Si aceasta este valabil mai ales in Learning, un domeniul ce a avut nevoie sa se adapteze prin.. transformare. Aflam impreuna... Read more