Impactfulness Care Designs for Training Experiences Workshop

Propune programe de training de impact! 

 

Inspira-te din experienta profesionistilor ca tine si a comunitatii noastre, Humanistic, ce insumeaza peste 50 de formate de programe implementate in ultimul an, cum sa creezi programe de training cu impactul dorit pentru organizatia ta!

Daca si tu te intrebi:

 • E un moment bun pentru training? Sa fie online? Offline? Cu platforme adiacente? Fara?
 • Cum amestec (blend) diferite metodologii de invatare? Ce sa cer? Cum sa cer? Si ce merita ca efort versus beneficii? 
 • Cum creez conexiunea, umanul, in programe si autenticitate intre participanti prin formatul programului?
 • Cum pot verifica daca un program de training propus de un furnizor este bun? 
 • Cum creez impact strategic cu un buget mic? 
 • Ce structuri de programe au incercat altii? Ce a functionat in alte organizatii? 
 • Cum propun programe de training pentru formatul Hybrid? Se poate? 
 • Ce teme au avut mai mult impact? Ce fac ceilalti? 

 

Vino sa aflii ce a functionat pentru noi si cum sa pozitionezi programele tale de training mai strategic. 

 

Un workshop inedit ce va pune accent pe emotia, structura si experienta pe care reusim sa o cream in online si offline folosind la maxim metodologii diverse si medii de lucru diferite:

 • de la invatarea sincron la cea asincron,
 • de la platforme la simple pastile de training email,
 • de la action learning la just in time training,
 • de la programe de leadership, schimbare de mentalitate si echilibru mental, la programe de onboarding si invatare de tip on the job in noua realitate. 

 

Le vom aminti pe toate si vei avea ocazia sa ne intrebi, sa dezbatem, sa schimbam idei, pentru ca impreuna sa avem mai mult impact si sa contribuim la realitatea hybrid ce va urma.

Alaturi de noi vor fi si o parte din clientii nostri pentru a ne asigura ca poti sa primesti raspunsuri la întrebările tale de orice tip. Agenda completa o anuntam in zilele care urmeaza, dupa inscriere. 

 

Pentru cine este : 

HR Manageri, Training Manageri, HRBP, Oameni de HR, dar si pentru toti liderii care sunt curiosi sa ne cunoasca sau sa participe la dialog.

 

Inscriere: 

Pentru ca dorim o experienta placuta si utila, vom limita numarul de participanti in functie de constrangerile tehnice si de interactivitate. Participarea la eveniment va fi confirmata in maxim 2 zile de la inscrierea in formularul de pe mai jos:

 

Other articles

engagement
on 27.09.2021
Un nou eveniment pentru specialistii in Resurse Umane si managerii organizatiilor, cu cel mai fierbinte subiect al momentului: Engagement & Performance Afla detalii!
training design
on 18.03.2021
THE WHOLE HEARTED LEARNING DESIGN  Propune programe de training de impact! Inspira-te din experienta profesionistilor ca tine si a comunitatii noastre, Humanistic, ce insumeaza peste 50 de formate de... Read more
training lessons
on 26.01.2021
Anul 2020 reprezinta si o mare lectie pentru 2021 si tot ceea ce va urma! Si aceasta este valabil mai ales in Learning, un domeniul ce a avut nevoie sa se adapteze prin.. transformare. Aflam impreuna... Read more