A journey into the Future: Trends and Uncertainties

Bubbling Conversation:  A journey into the Future: Trends and Uncertainties, o discutie cu Diana Stafie, Foresight Strategist la futurestation.ro

 

Criza actuala a schimbat profund lumea in care traim. Daca acum cateva luni, puteam vorbi de anumite certitudini pe termen scurt si mediu, acum totul pare incert. 

 

“Nu mai exista premii pentru cei ce prezic viitorul, ci premiile se duc la cei ce se pregatesc pentru diferite scenarii de viitor”, spune Diana Stafie, invitatul nostru din data de 13 Mai, ora 14:00.

 

O criza fara precedent cu impact dezastruos sau o oportunitate enorma de a ne reseta valorile, obiceiurile de cumparare si modul in care traim si facem business? O sursa de stres si incertitudine sau o ocazie de a face lucrurile diferit si de a ne creste noi pe noi in interior? “Coronavirus reprezinta o pagina alba pentru umanitate”, spune unul dintre cei mai cunoscuti Trend Forecasters din lume, Li Edelkoort.

 

Te invitam la o discutie despre viitor si incertitudine, alaturi de Diana Stafie, Foresight Strategist la FutureStation.

 

Subiectele pe care le vom aborda:

  • Foresight: Cum ne uitam la viitor - inainte si dupa criza?

  • Ce a schimbat criza la nivel de mindset si comportament? Cum ne raportam la schimbare?

  • Cum ne putem pregati pentru diferitele moduri in care viitorul ni se va arata? (Scenario Planning)

  • Cum putem folosi situatia actuala pentru a crea oportunitati?

  • Cum ar putea arata Learning-ul intr-un viitor post pandemic?

 

Curiozitatea pentru viitor este unul din elementele definitorii ale Dianei. Și asta se reflectă și în activitatea ei profesională: este co-fondator la Future Station, companie specializată în Foresight, Trends Scanning și Scenario Planning. Pe lângă activitatea de consultant, Diana își dedică mult timp cercetării și este parte din numeroase comunități, asociații și think tanks. Este Ambasador la Global Scanning Network - Copenhagen Institute for Futures Studies, membru în Association of Professional Futurists și alumna programului International Certified Future Strategist al Comisiei Europene. Diana își împărtășește experiența și cercetările în cadrul diferitelor evenimente dedicate viitorului și transformării; și de asemenea contribuie periodic cu articole în publicații interesate de trenduri și studiul viitorului.

Cand: 13.05.2020,  interval 14:00 - 15:00 

Te poti inscrie aici:

 

Other articles

digital learning alliance
on 27.07.2020
In 6 august, la ora 10, te invitam la un eveniment gândit special pentru Learning Managers, HR Managers, HR & L&D Professionals. Un workshop virtual și 100% interactiv, o experiență în sine... Read more
Iulia Buciuman Training
on 23.05.2020
Partea 2: Articolul de fata continua detalierea celor 6 ingrediente ce contribuie cu precadere la succesul unui program de training: Design, Spatiu - Platforme, Ecosistem. 
Iulia Buciuman training
on 23.05.2020
Dupa 2 luni de lucrat exclusiv online impartasim cateva din lectiile noastre despre procesul de invatare. O parte lectii, o alta introspectii. Dorim sa incurajam impartasirea de bune practici pentru... Read more