×

Mesaj de eroare

Notice: Trying to get property of non-object în humanistic_preprocess_page() (linia 65 din /home3/r42919mind/public_html/humanistic.ro/sites/all/themes/custom/humanistic/template.php).

Managementul tensiunilor din echipa in timpul Covid

Ca manager stim ca te confrunti cu situatii noi de gestionat, pentru care oricat de pregatit ai fi fost in “viata anterioara” sau in “laborator”,  parca terenul mlastions al noului context scufunda semne de intrebare si mai ales puncte de suspensie din ce in ce mai multe.

 

In acest nou spatiu in care tu si colegilor tai va redefiniti modul de a lucra impreuna, ca manager te poti confrunta cu situatii ce pot aduce tensiune, precum:

 

  • Gestionarea emotiilor in echipa in contextul schimbarilor si inceritudinilor 

  • Impartirea inegala a sarcinilor: roluri care datorita contextului au o incarcare mai mare vs altele; 

  • Persoane cu mai multe roluri persoanle pentru care ceri intelegerea celor cu mai putine roluri acasa: parinti care in timpul serviciului sunt nevoiti sa gestioneze si viata copiilor; persoane singure care simt ca lucreaza mai mult; 

 

  • Situatii legale diferite:  o parte lucreaza remote, altii nu, o parte sunt in concediu cu plata, altii in somaj tehnic, exista presiunie diferita si certitudine diferita pe siguranta jobului

 

Pentru aceste contexte care pot duce la scantei, ne putem pregati impreuna! 

 

Dorim sa iti venim in ajutor si sa cream un spatiu stabil in care sa iti gasesti raspunsurile la cum sa iti tii echipa de la distanta...  aproape.

 

Pe parcursul celor 2 ore iti vom oferi caramizi solide ce vor urmari atingerea acestor obiective de invatare:

 

  • Intelegerea contextelor tensionate in echipa 

  • Radarul divergentelor si primii pasi in adresarea situatiilor tensionante 

  • Cum dezamorsezi o tensiune

  • Cum creezi dinamica intre membrii echipei pentru a nu fi singurul punct de management si responsabilizare

 

Facilitator: Laura Vasluianu si Iulia Buciuman 

Sunt Laura si mi-am petrecut ultimii 10 ani activand in aria de resurse umane, atrasa constant de dezvoltarea potentialului oamenilor. Sunt consultant, trainer si coach, si incerc in fiecare zi sa creez acel mediu propice in care oamenii sa creasca, fie individual, fie in echipe sau organizatii. Cu o experienta vasta in industrii diferite si in roluri variate de HR, de la comunicare interna la consultant L&D, am ajuns sa inteleg ca, intr-un contextul bine contruit, oamenii pot invata sa devina ceea ce isi doresc.

Sunt Iulia si combin abilitati de comunicare, design de invatare si facilitate pentru a oferi experiente de dezvoltare personala si profesionala. Sunt pasionata de invatarea continua, autonoma si pe termen lung si insotesc oamenii in cultivarea abilitatilor din viitor, azi.

Cand : 14.04.2020,  ora 11:00 - 13:00 

 

Participanti : Manageri si HR Manageri sau specialisti de HR sau comunicare interna ce transmit informatii in organizatii sau care sustin managerii zilele acestea pentru a organiza mai bine munca la distanta.

 

Pentru ca dorim o experienta placuta si utila, vom limita numarul de participanti in functie de constrangerile tehnice si de interactivitate. Participarea la eveniment va fi confirmata in maxim 2 zile de la inscrierea in formularul de pe mai jos:

 

Other articles

engagement
on 27.09.2021
Un nou eveniment pentru specialistii in Resurse Umane si managerii organizatiilor, cu cel mai fierbinte subiect al momentului: Engagement & Performance Afla detalii!
training design
on 18.03.2021
THE WHOLE HEARTED LEARNING DESIGN  Propune programe de training de impact! Inspira-te din experienta profesionistilor ca tine si a comunitatii noastre, Humanistic, ce insumeaza peste 50 de formate de... Read more
training lessons
on 26.01.2021
Anul 2020 reprezinta si o mare lectie pentru 2021 si tot ceea ce va urma! Si aceasta este valabil mai ales in Learning, un domeniul ce a avut nevoie sa se adapteze prin.. transformare. Aflam impreuna... Read more