×

Mesaj de eroare

Notice: Trying to get property of non-object în humanistic_preprocess_page() (linia 65 din /home3/r42919mind/public_html/humanistic.ro/sites/all/themes/custom/humanistic/template.php).

Mindfulness Techniques for Stress & Resilience

Intr-o perioada stresanta si plina de incertitudine, emotiile noastre o iau razna. Suntem intr-o situatia in care sistemul nostru a fost dat peste cap, iar asta ne provoaca stress si chiar anxietate. 

In vremuri presante, avem nevoie de instrumente diferite de a gestiona starile prin care trecem noi si oamenii din jurul nostru.

 

Va invitam la un webinar de 2 ore cu cele mai noi descoperiri din neurostiinta despre cum ne restabilim starea de calm si conectare cu sine, dar si cum crestem starea de prezenta.

 

Subiectele abordate:

  • Cum arata creierul emotional activat? Neuroscience pill
  • Tehnici de mindfulness pentru prezenta, relaxare si focus
  • In webinar vom exersa live mai multe tehnici de meditatie

Webinar-ul este dedicat managerilor si specialistilor de HR.

 

Cand:  Joi, 16 aprilie, ora 11:00 - 13:00 

Unde : platforma Zoom

Inscrie-te aici pentru a-ti confirma locul si a primi detaliile de logare pe platforma: 

 

Other articles

engagement
on 27.09.2021
Un nou eveniment pentru specialistii in Resurse Umane si managerii organizatiilor, cu cel mai fierbinte subiect al momentului: Engagement & Performance Afla detalii!
training design
on 18.03.2021
THE WHOLE HEARTED LEARNING DESIGN  Propune programe de training de impact! Inspira-te din experienta profesionistilor ca tine si a comunitatii noastre, Humanistic, ce insumeaza peste 50 de formate de... Read more
training lessons
on 26.01.2021
Anul 2020 reprezinta si o mare lectie pentru 2021 si tot ceea ce va urma! Si aceasta este valabil mai ales in Learning, un domeniul ce a avut nevoie sa se adapteze prin.. transformare. Aflam impreuna... Read more