Mindfulness Techniques for Stress & Resilience

Intr-o perioada stresanta si plina de incertitudine, emotiile noastre o iau razna. Suntem intr-o situatia in care sistemul nostru a fost dat peste cap, iar asta ne provoaca stress si chiar anxietate. 

In vremuri presante, avem nevoie de instrumente diferite de a gestiona starile prin care trecem noi si oamenii din jurul nostru.

 

Va invitam la un webinar de 2 ore cu cele mai noi descoperiri din neurostiinta despre cum ne restabilim starea de calm si conectare cu sine, dar si cum crestem starea de prezenta.

 

Subiectele abordate:

  • Cum arata creierul emotional activat? Neuroscience pill
  • Tehnici de mindfulness pentru prezenta, relaxare si focus
  • In webinar vom exersa live mai multe tehnici de meditatie

Webinar-ul este dedicat managerilor si specialistilor de HR.

 

Cand:  Joi, 16 aprilie, ora 11:00 - 13:00 

Unde : platforma Zoom

Inscrie-te aici pentru a-ti confirma locul si a primi detaliile de logare pe platforma: 

 

Other articles

digital learning alliance
on 27.07.2020
In 6 august, la ora 10, te invitam la un eveniment gândit special pentru Learning Managers, HR Managers, HR & L&D Professionals. Un workshop virtual și 100% interactiv, o experiență în sine... Read more
Iulia Buciuman Training
on 23.05.2020
Partea 2: Articolul de fata continua detalierea celor 6 ingrediente ce contribuie cu precadere la succesul unui program de training: Design, Spatiu - Platforme, Ecosistem. 
Iulia Buciuman training
on 23.05.2020
Dupa 2 luni de lucrat exclusiv online impartasim cateva din lectiile noastre despre procesul de invatare. O parte lectii, o alta introspectii. Dorim sa incurajam impartasirea de bune practici pentru... Read more