Servicii

Services

Servicii

Nodes servicii ro

Training

Creăm experiențe care contează pentru tine  

Concepem cursuri și evenimente de învățare customizate care implică toate stilurile de învățare și se potrivesc în cultură organizațională. Trainingurile sunt ancorate în practică și în rezultate demonstrate de business. Facilitatorii noștri au atât experiență profesională cât și expunere semnificativă în business.

         Created with Sketch.                                                                                                                   LEAD                               CARE                               SELL                               ENGAGEMENT                               GROW              

Consultanță

Oferim consultanță în procesele de HR

 

Oferim consultanță în procese de HR precum talent management, studii și planuri de cultură organizațională, folosind expertiza colegilor noștri de la Talent Keepers.

Auditul organizațional pe diferite teme este susținut de instrumente dezvoltate intern în parteneriat cu alți specialiști, folosind modelele știntifice ce și-au demonstrat aplicabilitatea. Suntem certificați în metodologia SHL pentru programele de asesare și dezvoltare.

Oferim consultanță în procesul de management al performanței, punând accentul pe vânzări și pe indicatorii de vânzări, prin intermediul partenerilor noștri de la Sales Coach.

Comunicare Internă

Specializați în comunicarea proiectelor de resurse umane

Programele și intervențiile, dacă nu sunt susținute de un plan de comunicare corect, riscă să rămână un demers bun doar pe hârtie.

Oferim și implementăm alături de voi planuri de comunicare care dau sens, oferă o imagine de ansamblu, implică emoții, și fac legătura între programele de HR și realitatea fiecărui job.

  • Specializați în comunicarea proiectelor de resurse umane.
  • Programele și intervențiile trebuie susținute de un plan de comunicare corect.
  • Vizual campanie employer branding - concurs citire planuri constructii
  • Concept newsletter comunicare intenra

Engagement

Avem o experiență de peste 10 ani în dezvoltarea programelor de engagement și a planurilor de acțiune

Engagementul sau motivația, implicarea, o definim ca efortul fiecăruia de a se implica în organizație. El este format din factori legați de leadershipul organizație, colegi, mediul de lucru, aspecte de țin de job și relația cu șeful direct.

 

Soluțiile noastre cuprind produse precum: Employee Engagement Roadmap, Employee Retention Roadmap, studii de engagement, studii de control, studii 360, studii de motivație, instrumente de îmbunătățire a relațiilor inter-departmanetale.
De asemenea, soluțiile înglobează și traininguri de leadership pe teme precum:

Cum să construiești echipe prin încredere,

Cum să comunici schimbări și proceduri,

Cum să devii expert în retenție.

 

Pentru lista completă de cursuri și evenimente, contactează-ne.

Exemplu de instrument folosit in recrutare pentru a testa dimensiunea de engagement a candidatului:
  • Un instrument usor de folosit